جمعه ۲ آذر ۱۴۰۳ |۲۰ جمادی‌الاول ۱۴۴۶ | Nov 22, 2024
همایش سادات

حوزه/ در نخستین همایش بزرگ سادات که در سالن اجلاس سران برگزار شد، جمعی از سادات کشورهای افغانستان، ترکیه، پاکستان، اتریش، میانمار و یمن به تشریح وضعیت سادات در کشورهای خود پرداختند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری«حوزه» از تهران، در نخستین همایش بزرگ سادات که امروز ۱۷ اسفند ماه، در سالن اجلاس سران تهرانبرگزار شد، جمعی از سادات کشورهای افغانستان، ترکیه، پاکستان، اتریش، میانمار و یمن به تشریح وضعیت سادات در کشورهای خود پرداختند.

سادات؛ محور وحدت امت اسلامی

حجت الاسلام سید علی اکبر راشدی از روحانیون افغانستان به عنوان سخنران نخست، با تأکید بر این که سادات باید از یکدیگر شناخت داشته باشند، بیان داشت: سادات باید به عنوان محور مهم، امت جدشان را کنار یک دیگر جمع کنند.

وی افزود: سادات تنها کسانی هستند که می توانند امت اسلامی را کنار یک دیگر جمع کرده تا بتوان با دشمن مقابله کرد.

حجت الاسلام راشدی همچنین به بررسی نقش استراتژی سادات در وحدت میان افغان ها پرداخت.

شناخت اهل تسنن ترکیه نسبت به سادات کم است

در ادامه مراسم نیز سیده زهرا اردوغدو از کشور ترکیه با بیان این که ترکیه کشوری لائیک است، بیان داشت: در ترکیه مسلمانان زیادی داریم ولی تنها 2 درصد آن ها شیعه هستند ولی با این وجود احترام خاصی به سادات قائل هستند. البته مقداری شناخت اهل تسنن نسبت به سادات کم است که باید تلاش کنیم شناخت آن ها نسبت به اهل بیت(ع) و سادات نیز بیشتر شود.

سادات در پاکستان از ارزش و احترام خاصی برخوردارند

حجت الاسلام سید علی نقوی از کشور پاکستان به عنوان سخنران سوم، با بیان این که سادات نسب روحانی و جسمانی به نبی اکرم(ص) دارند، گفت: سادات در پاکستان از ارزش و احترام خاصی برخوردار هستند. این عظمت که در وجود خود سادات نیست بلکه احترام مردم به سادات بخاطر نسبتشان با نبی اکرم(ص) است و ما باید قدر این نعمت الهی را بدانیم.

آمار سادات در اتریش

دیگر سخنران مراسم، سیده محسنه اعجاز از کشور اتریش بود که در سخنانی گفت: اتریش 9 میلیون جمعیت دارد و تنها 7 درصد آن ها مسلمان هستند. از 7 درصد تنها 2 درصد شیعه اند به همین دلیل سادات اتریش کم هستند، ولی با این وجود پربرکت هستند. البته متأسفانه در این کشور افراد با سادات آشنا نیستند. به همین دلیل سادات باید برای شناساندن خود تلاش کنند.

اعجاز با بیان این که باید حضرت زهرا(س) را الگوی خود در زندگی اجتماعی و فردی قرار دهیم، خاطرنشان ساخت: حضرت فاطمه(س) بهترین مدافع حریم ولایت هستند که ما می توانیم با الگوگیری از ایشان سرباز امام زمان(عج) باشیم.

 2 هزار شیعه در میانمار

در ادامه راضیه حسینی از کشور میانمار، مسلمانان این کشور را 3 میلیون نفر برشمرد و گفت: تنها 2 هزار شیعه داریم که از میان آن ها 50 نفر سادات هستند. متأسفانه در میانمار میان شیعه و سنی وحدت وجود ندارد به همین دلیل مسلمانان توسط بوداییان کشته می شوند.

وی افزود: هر چند مسلمانان میانمار کم هستند ولی نفوذ و ثروت خوبی دارند. اگر مسلمانان این کشور با یک دیگر اتحاد داشته باشند می توانند انقلاب ایجاد کنند. اگر مسلمانان شیعه و سنی با یک دیگر اتحاد داشته باشند می توانند وحدت اسلامی را ایجاد کنند.

آمار ۴ میلیون نفری سادات در یمن

حجت الاسلام سیدحسن علی العماد از کشور یمن نیز سادات این کشور را 4 میلیون نفر برشمرد و اظهار داشت: مردم یمن چه گناهی کرده اند که هزاران کودک بر اثر بمباران کشته می شوند؟ این ملت چه گناهی کرده که 60 درصد بیمارستان هایش بسته است. این ملت چه گناهی کرده که کشورهای قدرتمند آن را محاصره کرده اند؟ گناه ملت یمن چیست که 20 میلیون نفر گرسنه در آن وجود دارد؟ گناه ملت و سادات یمن این است که عاشق حضرت محمد(ص)، حضرت علی(ع)، حضرت زهرا(س) و اهل بیت(ع) هستند. گناه ملت یمن این است که یاور امام زمان(عج) خواهند بود.

انتهای پیام/

ارسال نظر

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha